TË MARRË NJË KUOTË
The Broken Tap Remover Portable EDM Machines can fast remove broken taps, drill, drift, screw, plug gauge, etc., without damaging to the work piece. Based on the portable design, they could process from 360 degree. Easily process on work pieces at any size, especially effective for large machine tools.

KUSH

NE JEMI

Luoyang Xincheng Precision Machinery Co, Ltd, u themelua në shkurt 2004, ka më shumë se 100 të punësuar dhe më shumë se 100 pajisje duke përfshirë pajisjeve të ndryshme të përpunimit makineri, ngrohjes pajisjet e trajtimit dhe pajisjet e testimit të zbulimit. The company got ISO 9001-2000 product quality certification in 2007 and updated to ISO9001:2015 already; gained self-managerial import and export qualification in 2009 and CE in 2016. We successfully researched broken tap remover in 2011 and built warehouses in USA to meet the customer’s requirements since 2015. LYXC is working hard and developling steadily with our global dealers.

 

 

LEXO MË SHUMË

RAST

FEEDBACK

KLIENTËT

Marrja Slot duke përdorur fletë electrode

Marrja Slot duke përdorur fletë electrode

View Image
Alfabeti shënuar në L6 çelikut

Alfabeti shënuar në L6 çelikut

View Image
Hiq Small M3 Çezmat

Hiq Small M3 Çezmat

View Image
Lartë Power Portable EDM SFX-4000B

Lartë Power Portable EDM SFX-4000B

View Image
Paketimi Para Dorëzojë në Rusi Magazina

Paketimi Para Dorëzojë në Rusi Magazina

View Image
Tap Nxjerrja pa dëme të Nismëtari

Tap Nxjerrja pa dëme të Nismëtari

View Image
Feedback nga Suedi Klientit

Feedback nga Suedi Klientit

View Image
Feedback nga të konsumatorëve tonë

Feedback nga të konsumatorëve tonë

View Image
eBay Feedback

eBay Feedback

View Image
Feedback konsumatorit i Koresë së Jugut

Feedback konsumatorit i Koresë së Jugut

View Image
Shanghai Ekspozita | Panairi i 9 China CNC Machine Tool

Shanghai Ekspozita | Panairi i 9 China CNC Machine Tool

View Image
Feedback aliexpress

Feedback aliexpress

View Image
India Klienti Rasti Trego

India Klienti Rasti Trego

View Image
Indonesia Clinet Hiq Broken Tap Case Trego

Indonesia Clinet Hiq Broken Tap Case Trego

View Image
Republika Çeke Client Case Trego (SFX-4000B EDM Machine)

Republika Çeke Client Case Trego (SFX-4000B EDM Machine)

View Image
Kontrolloni Klienti Rasti Trego

Kontrolloni Klienti Rasti Trego

View Image
India Klienti Rasti Trego

India Klienti Rasti Trego

View Image
Australia Klienti Rasti Trego

Australia Klienti Rasti Trego

View Image

Çdo gjë që ne mund të ndihmojë? Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni!

Të marrë një kuotë

TË FUNDIT LAJME

 • SUN-100-Reliable Paketimi! Njerëzit besueshme!

  SUN-100-Reliable Paketimi! Njerëzit besueshme!

  Reliable Packaging! Reliable People! SUN-100 No matter in which era, "reliable" is a very precious quality! Being reliable can let people around you trust,and reliable products can make customers trust as in the past; as the day goes by, The more re...

  LEXO MË SHUMË

 • Përzgjedhja e madhësisë electrode dhe përdorimin e elektrodë të veçantë

  Përzgjedhja e madhësisë electrode dhe përdorimin e ...

  Selection of electrode size and usage of special electrode The discharge area of the electrode is generally about 0.3 larger than its own diameter. For example, if the electrode diameter is 3mm, the processed hole diameter is about 3.3mm. When selecting the electrode, please...

  LEXO MË SHUMË

 • Aplikimi i makinës EDM

  Aplikimi i makinës EDM

  Aplikimi i makinës EDM për shkak të fleksibilitetit të përpunimit të metaleve, EDM është përdorur gjerësisht në industrinë e makinerive dhe është vlerësuar shumë! Megjithatë, në fytyrën e shumë lloje të makinave EDM në treg, shumë mjeshtër do të jetë i hutuar. Ata nuk e dinë se çfarë lloj të përpunimit mund të ...

  LEXO MË SHUMË

 • MAX DING, drejtor dhe CEO
  MAX DING, drejtor dhe CEO

  Solucion për Ndërmarrjet gjermane. Mëso nga ndërmarrjet japoneze. Win lavdi për kineze Ndërmarrjeve.

 • MR JAY, CO-FOUNDER & VICE GENERAL MANAGER
  MR JAY, CO-FOUNDER & VICE GENERAL MANAGER

  "High Quality, Excellent Service, Përpiqet për Zhvillim". Me këtë frymë të kompanisë, ne jemi duke luftuar për prodhimin më të mirë Broken Tap Remover EDM Portable.

 • PROMISE
  PROMISE

  Ne të garantuar cilësinë e tonë Tap Remover thyer. Nëse SFX-4000B nuk mund të punojë për ndonjë problem të madh të cilësisë, ju lutemi na kontaktoni menjëherë. Pasi rasti është verifikuar, ju lutemi të shkatërruar makinë dhe rekord atë nga video. Pasi video është vërtetuar, ne do të lëshojë një rimbursim të plotë.